Logo Design

Pentru a crea o imagine de succes firmeii dumneavoastra trebuie sa incepeti prin crea un logo profesional. Fie ca doriti un logo simplu sau un logo complex Carp. Vom lucra pana la momentul in care sigla rezultata va fi pe deplin reprezentativa brandului pentru care este construita.

Web Design

Un site web este o parte foarte importantă în metodele de marketing ale unei companii. Carp Graphic realizeaza site-uri web de succes cu un deisgn personalizat. Suntem specializati in development pentru: site-uri corporate sau de prezentare, magazine online, bloguri, site-uri in mai multe limbi.

Design Ambalaj

Ambalajul trebuie sa iasa in evidenta pe rafturile aglomerate si sa atraga un potential cumparator. Carp Graphic asigura ca ambalajele create de ei transmit si informatii esentiale pentru consumator. Ambalajul este, de asemenea, modalitatea prin care multe firme isi fac cunoscut brandul.

Foto Produse

Serviciile noastre din domeniul fotografiei comerciale se adreseaza tuturor celor care doresc fotografii profesionale digitale de calitate pentru site-uri web, cataloage si mape de prezentare, brosuri, etc. Dispunem de studio foto mobil cu care putem realiza fotografiile direct la sediul clientilor.

Print Design

Ai nevoie de un design pentru materiale printabile precum afise, pliante, mape, carti de vizita, obiecte promotionale personalizate, agende, calendare, materiale pentru diverse evenimente, Carp Graphic iti va oferi un design original si personalizat.

Illustratii

Carp Graphic va ofera desene de mana, illustratii, desene vectoriale, desen digital.

SERVICII DE DESIGN
PENTRU PRODUCATORII DIN DOMENIUL PESCUITULUI.

Ideea de Carp Graphic s-a născut din pasiunea pentru pescuitul de crap, crap impreuna cu arta, în ambele cazuri este o idee comună, și anume “pasiunea pentru necunoscut”. Sunt specializat în identități vizuale personalizate pentru companiile mici, de la designul personalizat al logo-urilor la design-ul de marketing. Misiunea noastra este să îndeplinim toate obiectivele de design ale afacerii dvs și să vă ajutum in înființarea unui brand puternic pentru compania dvs pentru a vă menține brandul proaspăt.

CUM PROCEDAM

Design vechi

Nu sunteți multumit de vechiul design si doriti sa-l schimbati? Contactati-ne, trimiteti un e-mail cu cerintele dvs. Carp Graphic va va ajuta.

Redesign

Dupa ce ne trimiteti cerintele dvs., putem incepe sa cream. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti ideile dvs. si le vom aplica noului concept de design intr-o forma de arta.

Design atractiv

In cele din urma, produsele dvs. vor fi multumite de noul design. Acest lucru va fi vazut si in ochii clientilor dvs.